miss zathe

MITT FØRSTE INNLEGG!

  • 28.06.2017, 12:19


Hei! ♡

 

Nå tenkte jeg det var på tide med en første innlegg! Skulle egentlig starte for en god stund siden, men alt har vert så hektisk i det siste. Å jeg har ingen anelse om hva et første innlegg skal handle om.. Så nå tenkte jeg bare å si hei, å fortelle litt om hva denne bloggen skal handle om. 

 

De siste årene har jeg lest en del blogger, og sett på veldig mange flinke youtubere og synes dette ser veldig gøy ut. Jeg er helt ny innen blogging, men nå har jeg lyst til å finne ut om dette kan være noe for meg også. Jeg liker å skrive, ta bilder, dele ideer og jeg finner på ganske mye forskjellig, så hvorfor ikke blogge om det?

Jeg tenkte først og fremst at denne bloggen skulle handle om meg og dyra mine (selvfølgelig), hihi, livsstil, interiør, foto, skjønnhetstips og hverdagslige ting. Å sikkert alt det andre spontane jeg kommer :) 

 

 

Nå har jeg har akkurat spist frokost og skrevet mitt første innlegg på bloggen, så nå tenker jeg jeg skal ta turen innom stallen å hilse på mine to nydelige firbeinte. 


Om dette høres interessant ut, følg meg gjerne, så snakkes vi! ♡

 

 

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits