miss zathe

OPPUSSIG AV GJESTEROM

  • 28.06.2017, 18:53


Oppussing av gjesterom - nytt rom? 

 

Vet ikke helt om jeg kan kalle dette oppussing av gjesterom, da jeg vil ikke si at det var noe særlig gjesterom fra før av. 

I helga som var fikk jeg besøk av en venninne. Så i forrige uke begynte vi å tenke på hvor hun skulle sove henn, så vi tenkte hun kunne få bruke det vi nå kaller gjesterom. Før vi startet tenkte vi det var nok med å kjøpe en ny seng, siden den som stod der hadde sett sine beste dager, for å si det sånn.. 

 

Så vi begynte å rydde ut av rommet, å vi la fort merke til hvor stygt det faktisk var der inne. Jeg tenkte for meg selv at her har i hvertfall ikke jeg klart å sovet godt. Bare se på veggene.. Ok, vi har kanskje tatt av en god del tapet her da, det som var igjen av den i hvertfall.. Å begynt å sparkle veggene, men uansett, for noen vegger da..! 

Så jeg å kjæresten ble enige om å pusse opp hele gjesterommet, fra tak til gulv. Vi begynte meg å rive av tapeten, sparkle veggene, deretter dro vi å handlet maling, å vips, så var veggene ferdig :) Deretter ble det lagt nytt gulv og nye lister langs gulvet.


Se på det her da, litt forskjell eller? :D


Elsker å se at nytt gulv blir lagt, det blir så mye finere!  

Det ble også handlet ny seng, nytt nattbord og noen få pynteting. Rommet ble ganske enkelt, men det ble jo mye penere enn det var! Det ble også heldigvis godkjent av venninna mi, så da får man være fornøyd med jobben man har gjort med dette rommet :)

 

Her får dere se et lite bildedryss av ferdig resultat :)  

Håper dere likte innlegget ♡

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits