miss zathe

PAKKE FRA BLIVAKKER

  • 29.06.2017, 17:24 

God torsdag dere! 


Ville bare informere om min siste pakke, og mitt BESTE kjøp fra blivakker noen gang! Jeg blir jo som regel fornøyd med produktene jeg bestiller fra blivakker, men denne gangen kunne de virkelig ikke blitt bedre! Disse produktene har gjort hverdagen min sååå mye enklere. Blant annet så slipper jeg å tegne på meg bryn, hver eneste dag, slik jeg har gjort de siste 5-6 årene.. Jeg slipper å tenke på at håret mitt blir tørt og helt for jævlig etter en dag. Å jeg slipper å ha på meg mascara, ikke noe jeg vanligvis gjør, men det hender seg i blant.

Jeg bare elsker å pakke ut ting fra blivakker! Like spennende hver gang! Selv om man vet hva man har bestilt, hihi :D

 

Disse vippe å brynsfargene fra refectoCil er helt geniale! Det eneste du trenger er en fet krem, vaselin eller kremen til refectoCil, "Skin Protection Cream & Eye Mask". Dette er for å beskytte huden i rundt der du skal farge hår, å sørge for at fargen ikke setter seg på huden. Noe som er lite pent, hehe ;)

Deretter trenger du refectoCil sin Oxidant som du blander inn i fargen. 

Åsså trenger du selvfølgelig selve fargen. De har flere forskjellige farger å velge mellom. Skulle du ikke finne fargen som passer akkurat deg, kan du jo kjøpe 2 farger å blande dem sammen til du får den fargen du vil ha. Du kan også la være å la fargen virke så lenge, den blir nemlig mørkere jo lengre du har den på :)

 

De neste produktene jeg vil snakke om er shampoen og balsamen fra redken! Ville teste de ut før jeg skrev dette innlegget. Men fysørn altså! Jeg har aldri, å da mener jeg ALDRI vert fornøyd med en shampo noen gang, helt frem til nå! Alle shampoene jeg har prøvd, har bare gjort håret mitt flokete, tørt og livløst. Da jeg har et standar nordisk blondt, tørt, slitt hår som trenger produkter med mye pleie i seg.. 

Men denne shampoen gjorde håret mitt silkemykt! Både under og etter shamponering! Og den lukter syyykt godt! Hele badet lukter godt etter en dusj liksom :D Denne er virkelig til å anbefale om du har et slitt, tørt, ødelagt, behandlet og skadet hår, slik som meg.. Å om dere liker et velduftende og fresht hår :D
 

Resten av produktene har jeg ikke fått testet enda, men det blir! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å få testet ut denne "Cat protein kuren" som alle snakker om :D  

Ønsker dere alle en fin dag videre ♡

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits