miss zathe

BLI KJENT MED MEG

  • 29.06.2017, 20:00


 

Tenkte jeg skulle poste et kort og lite innlegg om meg selv, så dere kan bli bedre kjent med meg :)

 

Jeg kommer fra ei lita bygd, kalt Surnadal. Jeg flyttet sammen med kjæresten min til nydelige Smøla i starten på 2017. Her bor vi i et hus sammen, og har verdens beste utsikt, for å si det mild. Helt fantastisk å sitte å nyte værandalivet her om dagene :)

Vi bor som sagt i lag med våre 3 hunder, 2 hester og 3 katter, og en del fisker :) Som dere sikkert forstår er jeg meget glad i dyr. Har vokst opp meg dyr, har dyr og kommer alltid til å ha dyr ♡

 

Jeg har veldig mange interesser og hobbyer, så jeg kommer nok ikke til å blogge om alle. Her kommer det nok til å gå mest i interiør, trening, matlaging, diy, oppussing, dyra mine, hverdagslige ting, hår og hudpleie, foto og redigering av bilder, ja litt sånn forskjellig tenker jeg. Om det er noe spesifikt dere vil jeg skal blogge om, er det bare å komme med forslag :)


 

Dagene mine går for det meste i å ta bilder, redigere bilder, surfe på nettet etter nye ideer/nye ting osv, bruke tid sammen med kjæresten og dyra mine, å nå blogging!  Ellers går det i å være ute å nyte sommeren og avslapping på fulltid :D 

Er det noe dere lurer på, ikke vær redd for å spørre ♡

 


 

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits