Ulvehund!

  • 03.07.2017 - 15:06

♡ Lumimyrsky

 

Hei alle sammen!

 

Nå har jeg en spennende nyhet jeg vil dele med dere! :) 

Nå har jeg dessverre ikke blogget siden torsdag. Jeg har nemlig vert i utlandet! Det ble litt spontant på fredagsmorgen, siden jeg fant ut at jeg måtte kjøre tidligere enn planlagt. Jeg skulle egentlig bare til Haparanda, men i stedet måtte jeg kjøre nesten helt til Kotka i Finland! Så i går kveld kom jeg hjem igjen etter en kjøretur på over 300 mil. Snakk om langtur! Men den var sååå verdt det!

 

Ja, overskriften sier det. Vi har nemlig kjøpt oss ulvehund! Denne skjønnheten heter Lumimyrsky og er en 7 måneder gammel saarloos wolfdog. 


 

Det tok meg nesten 10 år å få skaffet meg en slik hund! Det sier litt.. Saarloos ulvehunder er veldig veldig vanskelig å skaffe seg, da det er så få av dem. Spessielt i Norge. Og de som driver oppdrett av rasen er VELDIG nøye på hvem de selger til. Å det med god grunn. Saarloos er ikke akkurat en sofagris som passer i en liten leilighet midt i Oslo. Dessuten er rasen veldig sky av seg. Så man trenger veldig mye tålmodighet og forståelse :) 

 

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, jeg føler meg veldig heldig som ble godkjent som hundeeier og fikk lov til å kjøpe han fra Wolfsirius! ♡ Wolfsirius har de beste og fineste saarloos ulvehundene, i allefall etter min mening. Hun selger egentlig ikke saarloos til Norge lenger, men noen unntak har hun, om hun finner den rette eier. Jeg har nemlig ønsket meg ulvehund helt siden jeg var ei lita jente, så for meg er dette en drøm som har gått i oppfyllelse!

 


Bildene er lånt fra Wolfsirius. Har ikke fått tatt noen bilder selv enda :)  

 

 

Håper dere likte innlegget ♡

 

#saarloos #wolfdog #ulvehund #hund #ulv 

 

Toril Bergheim

Hei! Mitt navn er Toril Bergheim. Jeg er 21 år. Jeg bor på Smøla, som er en liten øy utenfor Møre. Her bor jeg sammen med kjæresten min ♡ Sammen har vi 3 hunder, 3 katter og 2 hester ♡ Jeg er utdannet som PT, personlig trener men er for tiden arbeidsledig. Rett og slett på grunn av at jeg trives bedre med å jobbe hjemme med dyrene våre, og satse litt der istedenfor ♡

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits