miss zathe

BLOGGDESIGN

  • 03.07.2017, 20:42


 

God kveld alle sammen! ♡ 

 

Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg begynte å blogge. Jeg er heller ingen ekspert, men allerede før jeg begynte å poste innlegg var jeg bestemt på at jeg ville ha et fint design til bloggen min. 

Er du som meg og ønsker et pent bloggdesign som ser fint og ryddig ut, og som er enkelt og lettvint å bruke? Både for deg som blogger og dine lesere? Da vil jeg virkelig anbefale KvDesign sine bloggdesign! KvDesign har virkelig fine design, bra utvalg og helt ok priser på sine design. Og skulle det være noe du lurer på angående designet du har kjøpt, er det bare å sende dem en mail, så får du rask respons og god hjelp! 

Link: http://kvdesign.no 


Bildene er lånt fra google, og er fra KvDesign 
 

 

Håper dette var til hjelp ♡ Ha en fin kveld videre

 

 

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits