miss zathe

NYE URTER TIL KJØKKENET!

  • 07.07.2017, 00:33


 

God kveld alle sammen! 

 

Her om dagen var jeg i byen og på tur hjem kom jeg på at jeg skulle stikke innom plantasjen for å kjøpe noen nye urter til kjøkkenet. Det er jo alltid trivelig med litt grønt inne i huset, spesielt nå som det er sommer og man vil få sommerfølelsen inn i huset. 


 

Jeg synes også at urtene pynter opp kjøkkenet litt ekstra, også lukter de jo så gått! Men det store plusset er jo at du kan bruke de i matlagingen også, og pynte opp litt ekstra på middagstallerkenen.

 

Måtte bare kjøpe en paprikaplante også, da jeg er så glad i å ha parika på alt mulig, men glemmer alltid å kjøpe det i butikken :)


Og litt gjødsel denne gangen, pga mine dårlige erfaringer uten, hehe.. 

 

 Alle urtene får du kjøpt på plantasjen for bare 3 for 100kr. Paprikaplanten får du også kjøpt hos dem :) 

 

 

Da begynner klokken å bli en del her, så jeg får vell bare runde av og ønske alle sammen en god natt ♡

 

 

#urter #kjøkken #hjem #planter 

 

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits