Travel morgen og Life Hacks

  • 10.07.2017 - 11:28

 

God morgen!

 

Det er vell kanskje ikke morgen nå lengre? Jaja, uansett, jeg har akkurat kommet hjem fra et møte, og har vert en tur i stallen etter det, og nå skal jeg ordne opp i noe papirarbeid om ulvehunden fra Finland. Men måtte bare stikke en kjapp tur innom bloggen først for å tipse dere om en youtuber dere MÅ følge om dere er interesserte i geniale life hacks! Jeg aner ikke hvordan jeg fant denne youtuberen, men jeg er i allefall glad jeg gjorde det :)

 

Youtuberen kaller seg foresten xoJahtna. Du finner link til kanalen hennes her 

 


Grunnen til at jeg liker denne youtuberen så gått er for det første, at hun kommer stadig med påfyll av nye life hacks, og det om alt mulig! Hun lager bra og nyttige videoer. Også er hun veldig positiv og blid. For jeg er sånn, jeg gidder ikke å sitte å høre på sure og negative folk. Nei det bare gidder jeg ikke, jeg blir bare selv i dårlig humør av det... Hører man derimot på noen som er positiv, blir man positiv selv også :) Det er jo så mye bedre! 

 Om dere ikke har hørt om henne, stikk en tur innom kanalen hennes da vell, å se hva dere selv syns :) 

 

 

Ha en fin dag alle sammen ♡

 

Toril Bergheim

Hei! Mitt navn er Toril Bergheim. Jeg er 21 år. Jeg bor på Smøla, som er en liten øy utenfor Møre. Her bor jeg sammen med kjæresten min ♡ Sammen har vi 3 hunder, 3 katter og 2 hester ♡ Jeg er utdannet som PT, personlig trener men er for tiden arbeidsledig. Rett og slett på grunn av at jeg trives bedre med å jobbe hjemme med dyrene våre, og satse litt der istedenfor ♡

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits