miss zathe

MØTE MED SPØKELSE

  • 10.07.2017, 19:00


Storytime 
 

Dette blir kanskje litt utenom det jeg vanligvis blogger om, men jeg har alltid hatt så lyst til å fortelle om denne historien! Jeg har bare ikke turt. Har vell vært litt redd for at folk skal tro at jeg er helt på jordet. Men nå klarer jeg ikke dy meg lengre, haha :D Jeg bare MÅ fortelle om en creepy opplevelse som skjedde der jeg bodde før!

 

Før jeg flyttet hit jeg bor nå, bodde jeg så å si langt uti granskauen i et gammelt trønderlån! Jeg, men også flere av vennene mine hadde alltid hatt en rar følelse angående det huset. Men en kveld skjedde det noe heeelt sykt!! 

En kveld det var en kompis på besøk skjedde det noe veldig merkelig! Det var veldig sent på kvelden og jeg gikk etterhvert og la meg. Ja jeg er den typen som kan finne på og bare gå og legge meg, selv om jeg har besøk, haha.

 

 

Inne på soverommet var det ikke noe vindu, så det var ganske mørkt. Men døra til gangen der lyset stod på, var på gløtt. Så helt mørkt vart det ikke. Jeg hadde sovet i kanskje sånn typ 10 min, før jeg plutselig våknet... Og det var da jeg så en stor skikkelse som stod ved sengen jeg sov i. Jeg var veldig trøtt og det var ikke noe særlig lyst, men jeg kunne helt klart se at det faktisk stod noen der. Jeg var trodde jo selvfølgelig det var kompisen min som stod der, selv om jeg ikke ante hvorfor han bare stod der og glante...

  

Jeg begynte jo selvfølgelig å spørre hvorfor han sto der. Men nei, ingen svar og få. Så jeg tenkte, jaja, samma fan, og snudde meg andre veien. Jeg prøvde å sove igjen, men kjente jeg egentlig ble litt irritert over at han stod der. Så jeg fortsatte jo å snakke og stille spørsmål. Men det var ingen som svarte. Etter en stund ble jeg forbanna, og snudde meg brått tilbake for å se om han fortsatt stod der. Og ja, det gjorde han. Stille som en statue.. Jeg begynte og bli ganske irritert, vende ansiktet ned i puta og begynte og kjefte. Jeg tenkte, han kan jo ikke stå der! Det må jo være lov å få sove i fred og ro! 

Like etter hørte jeg døra til stuen åpne seg, og kompisen min som snakket til hundene som ble med ut av stuen... Jeg vendte meg raskt tilbake mot skikkelsen som sakte men sikkert forsvant i et hjørne av rommet. Og ble borte... 

 

 

Whaaaat? 

Har noen av dere også opplevd merkelige ting? 
 

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits