Tykkere og fyldigere hår med Pukka Castor Oil

  • 15.07.2017 - 11:00

 

God morgen dere! 

 

I dag kom jeg plutselig på noe som jeg helt hadde glemt at jeg skulle dele med dere! 

For ikke lenge siden var jeg og kjæresten i byen, og plutselig kom jeg på at jeg måtte stikke innom Life for å handle denne Pukka Castor oljen som jeg hadde hørt så mye om.

 
Denne oljen skal hjelpe på å få tykkere og fyldigere hår, også øyenbryn og vipper. Men det som virkelig fikk meg interessert er at den skal vist få døde hårsekker tilbake til live igjen. Hvor kult er ikke det? En olje som vekker opp det døde...? Jeg har ikke fått testet den ut selv enda, men jeg har sett flere youtubere som sverger til at den faktisk fungerer. Jeg håper virkelig at den faktisk holder det den lover. Det hadde vert så kult. For hvem ønsker vell ikke fyldigere hår, øyenbryn og vipper? 

 

Dere kan kjøpe den på nett hos sunkost.no, link HER 

 

Toril Bergheim

Hei! Mitt navn er Toril Bergheim. Jeg er 21 år. Jeg bor på Smøla, som er en liten øy utenfor Møre. Her bor jeg sammen med kjæresten min ♡ Sammen har vi 3 hunder, 3 katter og 2 hester ♡ Jeg er utdannet som PT, personlig trener men er for tiden arbeidsledig. Rett og slett på grunn av at jeg trives bedre med å jobbe hjemme med dyrene våre, og satse litt der istedenfor ♡

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits