miss zathe

10 TING DERE IKKE VISTE OM MEG

  • 23.07.2017, 12:00


 

 

1. Jeg klarer aldri og være stille. Jeg har rett og slett sykdommen, munndiare!

 

2. Jeg har aldri hatt en kjole. Ok, jeg hadde vell en kjole en gang i tiden, når jeg var 2 år og ikke bestemte selv, men...

 

3. Jeg eier ikke skamvett. Jeg gjør og sier akkurat det jeg føler for, uansett situasjon.

 

4. Jeg begynner og le i de mest upassende tider. Om noen er lei seg eller sint, eller om jeg selv er det, klarer jeg som oftes og begynne og le. Ikke det at jeg mangler medfølelse eller noe. Men jeg har sykt lett for og begynne og le når jeg helst ikke burde gjøre det..

 

5. Jeg glemmer nesten alltid og si takk. Gjelder det over pc eller telefon, ja da husker jeg det! Men kommer jeg i en situasjon der jeg helst skulle sakt takk når jeg møter noen, klarer jeg nesten alltid og glemme det. Men kommer på det hver gang etter personen har dratt.

 

6. Min største svakhet når det kommer til mat, er potetgull. Å gå forbi hyllene med potetgull i butikkene, kjenner jeg er et skikkelig strev.

 

7. Jeg ELSKER skrekkfilmer! 

 

8. Jeg takler ikke rot. Men har det nesten alltid rotete i rundt meg. 

 

9. Jeg har hatt dyr i 17 år. 

 

10. Jeg er avhengig av telefon for og sovne, når jeg sover alene. Er kjæresten min hjemme, blir ofte telefonen glemt igjen på stuen når jeg går og legger meg. Men sover jeg alene. Må bare ha den! Klarer ikke og legge meg ned for og sove uten og sjekke snap, facebook, instagram, blogg osv. 

 

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits