miss zathe

BLI KJENT MED MEG

  • 29.06.2017, 20:00


 

Tenkte jeg skulle poste et kort og lite innlegg om meg selv, så dere kan bli bedre kjent med meg :)

 

Jeg kommer fra ei lita bygd, kalt Surnadal. Jeg flyttet sammen med kjæresten min til nydelige Smøla i starten på 2017. Her bor vi i et hus sammen, og har verdens beste utsikt, for å si det mild. Helt fantastisk å sitte å nyte værandalivet her om dagene :)

Vi bor som sagt i lag med våre 3 hunder, 2 hester og 3 katter, og en del fisker :) Som dere sikkert forstår er jeg meget glad i dyr. Har vokst opp meg dyr, har dyr og kommer alltid til å ha dyr ♡

 

Jeg har veldig mange interesser og hobbyer, så jeg kommer nok ikke til å blogge om alle. Her kommer det nok til å gå mest i interiør, trening, matlaging, diy, oppussing, dyra mine, hverdagslige ting, hår og hudpleie, foto og redigering av bilder, ja litt sånn forskjellig tenker jeg. Om det er noe spesifikt dere vil jeg skal blogge om, er det bare å komme med forslag :)


 

Dagene mine går for det meste i å ta bilder, redigere bilder, surfe på nettet etter nye ideer/nye ting osv, bruke tid sammen med kjæresten og dyra mine, å nå blogging!  Ellers går det i å være ute å nyte sommeren og avslapping på fulltid :D 

Er det noe dere lurer på, ikke vær redd for å spørre ♡

 


 

PAKKE FRA BLIVAKKER

  • 29.06.2017, 17:24 

God torsdag dere! 


Ville bare informere om min siste pakke, og mitt BESTE kjøp fra blivakker noen gang! Jeg blir jo som regel fornøyd med produktene jeg bestiller fra blivakker, men denne gangen kunne de virkelig ikke blitt bedre! Disse produktene har gjort hverdagen min sååå mye enklere. Blant annet så slipper jeg å tegne på meg bryn, hver eneste dag, slik jeg har gjort de siste 5-6 årene.. Jeg slipper å tenke på at håret mitt blir tørt og helt for jævlig etter en dag. Å jeg slipper å ha på meg mascara, ikke noe jeg vanligvis gjør, men det hender seg i blant.

Jeg bare elsker å pakke ut ting fra blivakker! Like spennende hver gang! Selv om man vet hva man har bestilt, hihi :D

 

Disse vippe å brynsfargene fra refectoCil er helt geniale! Det eneste du trenger er en fet krem, vaselin eller kremen til refectoCil, "Skin Protection Cream & Eye Mask". Dette er for å beskytte huden i rundt der du skal farge hår, å sørge for at fargen ikke setter seg på huden. Noe som er lite pent, hehe ;)

Deretter trenger du refectoCil sin Oxidant som du blander inn i fargen. 

Åsså trenger du selvfølgelig selve fargen. De har flere forskjellige farger å velge mellom. Skulle du ikke finne fargen som passer akkurat deg, kan du jo kjøpe 2 farger å blande dem sammen til du får den fargen du vil ha. Du kan også la være å la fargen virke så lenge, den blir nemlig mørkere jo lengre du har den på :)

 

De neste produktene jeg vil snakke om er shampoen og balsamen fra redken! Ville teste de ut før jeg skrev dette innlegget. Men fysørn altså! Jeg har aldri, å da mener jeg ALDRI vert fornøyd med en shampo noen gang, helt frem til nå! Alle shampoene jeg har prøvd, har bare gjort håret mitt flokete, tørt og livløst. Da jeg har et standar nordisk blondt, tørt, slitt hår som trenger produkter med mye pleie i seg.. 

Men denne shampoen gjorde håret mitt silkemykt! Både under og etter shamponering! Og den lukter syyykt godt! Hele badet lukter godt etter en dusj liksom :D Denne er virkelig til å anbefale om du har et slitt, tørt, ødelagt, behandlet og skadet hår, slik som meg.. Å om dere liker et velduftende og fresht hår :D
 

Resten av produktene har jeg ikke fått testet enda, men det blir! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å få testet ut denne "Cat protein kuren" som alle snakker om :D  

Ønsker dere alle en fin dag videre ♡

OPPUSSIG AV GJESTEROM

  • 28.06.2017, 18:53


Oppussing av gjesterom - nytt rom? 

 

Vet ikke helt om jeg kan kalle dette oppussing av gjesterom, da jeg vil ikke si at det var noe særlig gjesterom fra før av. 

I helga som var fikk jeg besøk av en venninne. Så i forrige uke begynte vi å tenke på hvor hun skulle sove henn, så vi tenkte hun kunne få bruke det vi nå kaller gjesterom. Før vi startet tenkte vi det var nok med å kjøpe en ny seng, siden den som stod der hadde sett sine beste dager, for å si det sånn.. 

 

Så vi begynte å rydde ut av rommet, å vi la fort merke til hvor stygt det faktisk var der inne. Jeg tenkte for meg selv at her har i hvertfall ikke jeg klart å sovet godt. Bare se på veggene.. Ok, vi har kanskje tatt av en god del tapet her da, det som var igjen av den i hvertfall.. Å begynt å sparkle veggene, men uansett, for noen vegger da..! 

Så jeg å kjæresten ble enige om å pusse opp hele gjesterommet, fra tak til gulv. Vi begynte meg å rive av tapeten, sparkle veggene, deretter dro vi å handlet maling, å vips, så var veggene ferdig :) Deretter ble det lagt nytt gulv og nye lister langs gulvet.


Se på det her da, litt forskjell eller? :D


Elsker å se at nytt gulv blir lagt, det blir så mye finere!  

Det ble også handlet ny seng, nytt nattbord og noen få pynteting. Rommet ble ganske enkelt, men det ble jo mye penere enn det var! Det ble også heldigvis godkjent av venninna mi, så da får man være fornøyd med jobben man har gjort med dette rommet :)

 

Her får dere se et lite bildedryss av ferdig resultat :)  

Håper dere likte innlegget ♡

MITT FØRSTE INNLEGG!

  • 28.06.2017, 12:19


Hei! ♡

 

Nå tenkte jeg det var på tide med en første innlegg! Skulle egentlig starte for en god stund siden, men alt har vert så hektisk i det siste. Å jeg har ingen anelse om hva et første innlegg skal handle om.. Så nå tenkte jeg bare å si hei, å fortelle litt om hva denne bloggen skal handle om. 

 

De siste årene har jeg lest en del blogger, og sett på veldig mange flinke youtubere og synes dette ser veldig gøy ut. Jeg er helt ny innen blogging, men nå har jeg lyst til å finne ut om dette kan være noe for meg også. Jeg liker å skrive, ta bilder, dele ideer og jeg finner på ganske mye forskjellig, så hvorfor ikke blogge om det?

Jeg tenkte først og fremst at denne bloggen skulle handle om meg og dyra mine (selvfølgelig), hihi, livsstil, interiør, foto, skjønnhetstips og hverdagslige ting. Å sikkert alt det andre spontane jeg kommer :) 

 

 

Nå har jeg har akkurat spist frokost og skrevet mitt første innlegg på bloggen, så nå tenker jeg jeg skal ta turen innom stallen å hilse på mine to nydelige firbeinte. 


Om dette høres interessant ut, følg meg gjerne, så snakkes vi! ♡

 

 

misszathe

Hei! Jeg her Toril Bergheim og er 21 år. Jeg er utdannet PT gjennom Active Education i Oslo. Men selv bruker jeg heller navnet styrkecoach i stedet for PT, da det er styrketrening som er min greie. Jeg har en stor lidenskap for det her med kropp, trening og kosthold, og hvordan det hele henger sammen. Ønsker du og få et innblikk i livet mitt og hva jeg driver med, er du hjertelig velkommen til og lese bloggen min! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits